Če bi si radi privoščile nekaj oddiha, potem so Topolšica terme zagotovo kraj, ki ga morate obiskati. Terme se nahajajo v kraju Topolšica, sredi čudovitega zelenja in vam nudijo sproščujoč oddih sredi narave in naravnih lepot. Obiščite Topolšica terme in izberite zase ali svojo družino najboljši možen odklop od vsakodnevnega stresa.

Uživanje v Topolšica terme

Če se odločite za obisk, boste ugotovili, da so v Topolšica terme doma termalni užitki. Termalna voda z zdravilnimi učinki, bogata kulinarična ponudba ter pester izbor dodatne ponudbe so vam na voljo v notranjih in zunanjih površinah. Obiščite spletno stran termetopolsica.si in se prepričajte o ponudbi. Na tej spletni strani si lahko rezervirate tudi prikupen apartma in že imate zagotovljen sproščujoč oddih po vaših željah. Lahko ste bolj aktivni ali ležerni, izbira je vaša.

topolšica terme2

Ne glede na to, ali ste upokojenec, par ali mladi par, za vsakega se bo v Topolšici našlo nekaj. Medtem ko boste termalne užitke in savnanje našli v hotelu, vam okolica nudi obilo možnost za šport in rekreacijo. Obiščite številne sprehajalne in pohodniške poti, podajte se na kolesarjenje, odpeljite se na priljubljeno Velenjsko jezero ter se nadihajte svežega zraka sredi prelepe narave.

Poleg tega imate v bližnji okolici term na voljo vso infrastrukturo, ki jo potrebujete za prijetno in udobno bivanje: restavracije, kavarne, trgovine, zdravstvene storitve in več. Razvajajte svoje brbončice v kateri od okoliških restavracij ali se udeležite dogodka v bližini. Verjemite, v vsakem letnem času je v Topolšici kaj za početi. Topolšica terme so odlično izhodišče tako za razne izlete kot odkrivanje skritih kotičkov Šaleške doline.

Namestitev v Topolšica Terme

V primeru, da ste se odločili obiskati in se sprostiti v Topolšica terme, vam svetujemo rezervacijo apartmajev v apartmajskem naselju Ocepkov gaj. Locirani so sredi čudovitega zelenega okolja, kjer boste dobili vse za udobno bivanje. Izkoristite to priložnost in se odločite za rezervacijo namestitve, ki poleg tega nudi še vstop v hotelske savne ter bazen vse dni vašega bivanja v apartmaju. Apartmaji so prostorni, udobno opremljeni. Na voljo so tako za družine kot malce večje skupine ljudi. Dren je manjši apartma in sprejme do 4 goste, medtem ko se Hortenzija ponaša z 8 ležišči, pri čemer vam raztegljiv kavč nudi še dodatni dve. Oba apartmaja sta opremljena povsem na novo. Ob rezervaciji oziroma vašem prihodu boste prejeli prikupen namizni paket dobrodošlice. Pričakujejo vas sveže oprane brisače in posteljnina, v ceno pa je seveda vključeno tudi končno čiščenje. V okolici je za goste na voljo brezplačno parkirišče, tako da ste lahko popolnoma brez skrbi glede same nastanitve.

Odločite se za obisk term Topolšica, sprostite se v zdravilni termalni vodi in se nadihajte svežega zraka. Raziščite okolico term, bodisi peš ali s kolesom in se prepričajte o lepoti kraja Topolšica. Terme so seveda odlična možnost za krepitev vašega zdravja, hkrati pa lahko predstavljajo tudi izvirno darilo za vaše bližnje.